dcsimg

Posts Disappearing After Edits of Long Winded Posts Problem/Solution.

Viewing 20 posts - 421 through 440 (of 480 total)
  • Author
    Posts
  • #759553
    RonW
    Moderator
    Holladay, Tn

    YouTube video links are no longer able to be posted. When I post a link it comes up blank.

    Site is acting funky this morning. Lots of stuff not working. I’m thinking last time it did similar stuff it needed some type of reset after what ever kind of update automatically happened.

    Ron

    A Working Pro since 1994!

    Member since March 26, 2014.

    #759556
    GTokley
    Pro
    Belleville, ON

    It was the same way yesterday too.

    Just tried to quote the last posted. I was logged out by trying to post.

    Greg
    Do More of What Makes You Happy

    #759558

    @RonW same here , just happened again , keeps kicking me out and having to re log in again

    #759561
    JimDaddyO
    Pro
    Wawa, ON

    keeps kicking me out and having to re log in again

    Same here. What a PITA.

    My You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCA5AretE3xPoVDV61AxUdUA

    I don't do a fast job. I don't do a slow job. I do a half fast job.

    #759562
    RonW
    Moderator
    Holladay, Tn

    keeps kicking me out and having to re log in again

    Same here. What a PITA.

    Yes it is. Maybe the webmaster will get it straight soon.

    Ron

    A Working Pro since 1994!

    Member since March 26, 2014.

    #759565

    keeps kicking me out and having to re log in again

    Same here. What a PITA.

    Yes it is. Maybe the webmaster will get it straight soon.

    Here goes again lol , just gotta get used to re logging in every time I want to respond lol

    #759572
    RonW
    Moderator
    Holladay, Tn

    keeps kicking me out and having to re log in again

    Same here. What a PITA.

    Yes it is. Maybe the webmaster will get it straight soon.

    Here goes again lol , just gotta get used to re logging in every time I want to respond lol

    Man lets hope that’s not the new norm.

    Ron

    A Working Pro since 1994!

    Member since March 26, 2014.

    #759573
    BtP2012
    Keymaster
    Test City, IL

    Hi all – we had to install some things for security required by the powers above. You can try fully clearing your browser cache and that may reset things enough to fix the login problems some are experiencing . The YouTube links may be tougher. I’ll take a look next week. Thanks and have a good holiday weekend.

    #759574
    RonW
    Moderator
    Holladay, Tn

    Thanks for the heads up BtP2012

    Ron

    A Working Pro since 1994!

    Member since March 26, 2014.

    #759575

    Hi all – we had to install some things for security required by the powers above. You can try fully clearing your browser cache and that may reset things enough to fix the login problems some are experiencing . The YouTube links may be tougher. I’ll take a look next week. Thanks and have a good holiday weekend.

    Thank you for the update , I will definitely give it a try

    #759576
    GTokley
    Pro
    Belleville, ON

    Thanks for the update. I tried and didn’t seem to work.

    Greg
    Do More of What Makes You Happy

    #759577
    JimDaddyO
    Pro
    Wawa, ON

    Cleared the cookies, had to log in again to reply. Thanks for the effort.

    My You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCA5AretE3xPoVDV61AxUdUA

    I don't do a fast job. I don't do a slow job. I do a half fast job.

    #759578

    Cleared the cookies, had to log in again to reply. Thanks for the effort.

    Yup same here , still having issues

    #759579
    Miamicuse
    Pro
    Fort Lauderdale, Florida

    I ate two big cookies then cleared the cookies. I am able to post without logging in. May be it is because I had the “Keep me logged in” option checked when I last logged in?

    #759581
    RonW
    Moderator
    Holladay, Tn

    I’m not having to login on every post. But still having to randomly.

    Ron

    A Working Pro since 1994!

    Member since March 26, 2014.

    #759582

    I ate two big cookies then cleared the cookies. I am able to post without logging in. May be it is because I had the “Keep me logged in” option checked when I last logged in?

    Hahaha yeah , I tried that also , still didn’t work for me , just tried it again

    #759584
    GTokley
    Pro
    Belleville, ON

    Just tried to reply to a posted and it just logged me out again and didn’t posted.

    Greg
    Do More of What Makes You Happy

    #759591
    BtP2012
    Keymaster
    Test City, IL

    It looks like this may be happening for folks trying to go from https to http version of the site. You may not even realize your browser is doing this.

    Another thing to try (no guarantees)…

    LOG OUT completely from bethepro.com. Clear your browser’s cached. Login at https://bethepro.com/wp-admin instead of from the home page. Now try to post and see if it keeps you logged in.

    You can also try this in an incognito/private window.

    Sorry for the pain here. Every time security increases, user issues increase…

    #759592
    BtP2012
    Keymaster
    Test City, IL

    And just a note – I was able to replicate the login issues only if I used the sidebar login or the form that is in forum posts themselves. But when I logged out and just logged in at bethepro.com/wp-admin, everything works just as it should. Sorry for the inconvenience.

    #759593

    It looks like this may be happening for folks trying to go from https to http version of the site. You may not even realize your browser is doing this.

    Another thing to try (no guarantees)…

    LOG OUT completely from bethepro.com. Clear your browser’s cached. Login at https://bethepro.com/wp-admin instead of from the home page. Now try to post and see if it keeps you logged in.

    You can also try this in an incognito/private window.

    Sorry for the pain here. Every time security increases, user issues increase…

    Giving it a try , thanks for the update

    It worked for this first time , trying it again responding here again

Viewing 20 posts - 421 through 440 (of 480 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
© Robert Bosch Tool Corporation 2014, all rights reserved.
queries. 0.461 seconds